Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Опасно! Ева Кикерезова едва не загуби зрението си навръх Нова година

Синоптичката от БНТ Ева Кикерезова по чудо не загуби зрението си навръх новата 2022 г., след като сачма от пистолет я намери между очите, научи „Уикенд“ от колеги на разстроената телевизионерка.

Инцидентът с Ева Кикепезова се случил по време на новогодишен купон, на който тя отишла с половинката си. Веднага след настъпването на 12-ия час един от гостите на купона извадил пистолет и стрелял с него във въздуха. Сачма от оръжието обаче излетяла при единия от изстрелите и се забила точно между очите на синоптичката. За голям късмет сачмата само разранила челото на Ева Кикерезова, като не успяла да засегне зрението й.


Силно уплашена и стресирана от злощастния инцидент, синоптичката от националната телевизия сама съобщи, че била уцелена със сачма между очите в социалната мрежа Фейсбук под публикация на нейната колежка от БНТ – репортерката Карина Каранйотова.


Оказа се, че Карина, която е доведена дъщеря на Аня Пенчева от брака й с Ивайло Каранйотов, също е претърпяла инцидент на Нова година. Нейн приятел без да иска й прогорил косата с бенгалски огън. По ирония на съдбата и Карина Каранйотова, и Ева Кикерезова се бяха обявили срещу зарята и бомбичките за новогодишните празници, които създават неописуем стрес у домашните любимци и бездомните кучета и котки.

Прегледана: 5620

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече