Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Тайната на Искра Радева за вечна младост и стройна фигура: Диетата „всичко зелено“ действа безотказно!

Искра Радева е сред неувяхващите красавици на българската театрална сцена. Актрисата, която празнува своя 70-годишен юбилей, винаги е държала на перфектната си визия, която дължи както на добрия си ген, така и на ежедневните усилия да забавя времето.

През годините Радева винаги е била еталон за манекенски мерки в кино- и театралната гилдия. „Не пазя диети, защото, Слава Богу, генът ми е такъв – не трупам килограми. Но задължително три пъти седмично играя аеробика вкъщи, следвайки уроците на Джейн“, казва звездата. Тя разкрива, че се води от съветите на Фонда вече десетилетия наред и имала нейните дискове с упражнения в дома си.

„Струва ми се, че това е най-хубавата система за мен. Винаги съм казвала обаче, че една жена трябва да намира време и за психо-физиката си. По някакъв начин това физическо разтоварване води и до психическо такова. В напрегнати дни е необходимо поне 15-20 минути на ден за такова разтоварване“, споделя Радева, която в никакъв случай не е привърженик на изтощителните тренировки, а на по-леките и дамски упражнения.

Кинолегендата има и други закони по отношение на хранителния си режим, които никога не погазва. Актрисата не готви мазно и пържено вкъщи, не ги консумира и навън. Стреми се всичко, което приготвя, да бъде задушено. Друга тайна на тънката й талия е правилото „всичко зелено“ – може цял ден да изкара на салата айсберг, леко подправена с лимон и зехтин. Хапва всякакви зеленолистни благини, които са суперизточник на витамини, минерали и фибри и са истинска инжекция за младост, стига да посягаме към тях редовно, пише „Ретро“.

Искра Радева споделя, че не се ограничава от тестеното. Хапва си хляб, но в умерени количества. Обожава постните ястия, макар да не обича да готви. От менюто й почти отсъства месото, особено тлъстото. Убедена е, че тежкият труд на сцената, който сравняват пo натоварване с миньорския, също помага за добрата й физическа форма.

Прегледана: 4505

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече