Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Михаела Филева: Най-ужасната година в живота ми - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Михаела Филева: Най-ужасната година в живота ми

Певицата Михаела Филева поздрави феновете си на своята фейсбук стена и сподели, че 2021 г. е била най-ужасната за нея в личен план.

Ето какво написа тя:

„Честита Нова година, приятели! Няма да ви лъжа, изпращам най-ужасната година в живота ми от много време насам в личен план, наложиха ми се сбогувания с най-близки хора и какви ли не още гадости се случиха в рамките на тази проклета 2021-ва година! Но мисълта ми е друга – искам да ви благодаря, защото вие – публиката, с любовта си я превърнахте и в една от най-успешните ми в професионален план! Предполагам всичко е “Ин и Ян” наистина в крайна сметка“, сподели певицата.

„Благодаря ви, че ми давахте стимул да издам пореден албум, благодаря ви, че препълвахте залите и летните театри на националното ни турне заедно с Максим Ешкенази и симфоничните оркестри! Че гледате милиони пъти новите видеа, които създаваме за да илюстрираме музиката ми! Нека новата 2022-ра ви донесе здраве, щастие и благословение! Обичам ви много!“, пише още Филева.

Прегледана: 2600

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече