Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Да не драсне кандидат-зетят! Силвия Кацарова юрка щерка си за сватбата

До олтара ще се разходи Силвия Кацарова през новата 2022 г., но не в ролята на булка. Тя ще даде ръката на своята единствена дъщеря Теди, която е лудо влюбена в чужденец. 43-годишната певица съвсем наскоро представи официално новата си тръпка на своята майка. Щерката на елзетката е сериозно обвързана със снажен чех, с когото кроят планове за общо бъдеще, пише вестник Ретро.

Двамата се запознали през изминалото лято на морето, където Ян се забавлявал с компания приятели в нощен клуб, в който Теди имала изява. Според двамата било любов от пръв поглед и трудно се разделили, когато се наложило той да се прибере в Чехия след края на ваканцията си. Още в началото обаче щерката на Силвия Кацарова заявила, че няма да го последва в чужбина и ако той иска да продължат да бъдат заедно, ще трябва да се премести при нея в София. Ян не се дърпал на идеята и още в началото на 2022 г. щял да предприеме стъпки по пренасянето си тук.

Теди с любимия си Ян

Теди има горчив опит с брака и живота отвъд пределите на България. Още на 22-годишна възраст тя се омъжи за богат скандинавец и замина да живее при него във Финландия. Семейната идилия обаче бързо приключила и цветята и розите се изпарили, а на тяхно място се намърдали скандали, обвинения и тормоз от страна на Макс към Теди. Потомствената певица се разведе с него след 8 години, прекарани в депресия, а след раздялата сподели, че е била жертва на непрекъснато психическо издевателство. Финландецът я обиждал, критикувал, налагал ѝ забрани и се месел дори във външния ѝ вид. След връщането си у нас дъщерята на Силвия Кацарова имаше връзка и с гръцки предприемач, която обаче приключи с фиаско. И третата ѝ голяма любов се оказва от чужбина, но Теди твърди, че си е взела поуките, а и настоящият ѝ партньор бил изключително отдаден, грижовен и обичлив.

Елзетката месеци наред не знаела, че има кандидат-зет. От страх от уроки Теди го криела дори от семейството си. Щом го запознала с всички близки, майка ѝ плакала от радост. 67-годишната певица отдавна мечтае да бъде баба и за известно време се бе примирала, че едва ли скоро ще дундурка внучета. Дъщеря ѝ обаче я уверила, че с Ян обсъждали общи наследници и щели да действат по въпроса, без да отлагат.

Самата Силвия също има два брака. С бившия си мъж – композитора Милчо Кацаров, се разведоха през 2010 г. след дългогодишен брак заради тръпката на певицата към по-младия от нея бизнесмен Любомир Димитров. С него тя сключи брак още през 2011 г. на пищна сватба за хиляди левове и са щастливи заедно и след 10 години съвместен живот.

Прегледана: 4790

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече