Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Вихра спечелила сърцето на новия си любим с пълнени чушки

Старата максима, че любовта на мъжа минава прем стомаха, важи с пълна сила и за отношенията на Вихра Петрова с новия й приятел

Не е само по филмите така, а и в живота се случва, доказва го Вихра Петрова. Наскоро тя започна нова връзка с танйствен мъж, когото засега крие от обществото, но очевидно нещата се развиват като в приказките.

Също като героинята Кера в родния сериал „Пътят на честта“, и бившата половинка на Иван Христов, омайва гаджето си с пълнени чушки. Това става ясно от снимките на двойката от съвместните им вечери в дома на приятеля й. Той от своя страна й налива вино от ананас, което явно я вдъхновява да навлезе в дебрите на готварското изкуство, което не долюбва особено.

Открай време се знае, че тя е скарана с черпака, но изглежда вече е успяла да научи някои рецепти. За първи път в живота си Вихра среща мъж, заради когото има желание да сложи престилката и да стои пред печката. До този момент тя системно е отказвала да си губи времето с манджи. Не го е правила нито заради Иван, нито заради който и да е друг човек в живота си, включително за дъщеря си Ава, която вече е на 16 години и така или иначе няма претенции към кулинарните способности на майка си.

Откакто се раздели с продуцена преди 10 години, брюнетката не е имала връзка, която заслужава да бъде обявена официално. Според слуховете, най-сериозното й увлечение през този дълъг период е било с покойния вече режисьор от БНТ Милан Кузов. 23 години по-възрастният от нея мъж е голямата любов в живота на Вихра, поне до този момент на срещата й с човека от Банкя.

Прегледана: 5345

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече