Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мъжът на Енджи Касабие – топ женкар! Диетоложката си затваря очите за изневерите му

Красивата ливанка Енджи Касабие не е случила на верен мъж, а е попаднала на похотливец, който сваля всяка по-засукана мадама. Съпругът на ливанката Рабих Ел Зейн се разхожда из квартала, където живеят и фитнеса, който посещава, като разгонен бик.

„Мистър Ливан” 2014 без свян ходи да се запознава с всяка, която му грабне окото, а ако девойката се поддаде, веднага започва да я омайва с приказки на развален английски, научи „Уикенд” от момичета, които са се опарили от свалките на напористия ливанец.

Рабих се държал и се чувствал така, сякаш е на секс туризъм в България. Той кръшкал на жена си като за световно, но имал предпочитания и си падал предимно по светли, слаби, стройни или с големи гърди жени. Това бил типажът му, разясниха ни запознати. Зейн си харесвал мадамите в главно в инстаграм и на живо, предимно във фитнеса, където обикалял с влажен поглед. Самата Енджи дори и не подозирала за изневерите му или пък много добре се преструвала, че не знае, че й кръшка, защото постоянно го защитавала пред приятели, че й е много верен и покорен.

„Рабих много ме ревнува. Случвало се да се караме, ако съм облечена с по-оскъдни дрехи, ако съм по-разголена”, признавала е Касабие. Явно Зейн се опасява красавицата да не му слага рога, както той на нея.

„Мистър Ливан” 2014 не работи нищо в България. Той е водещ на предаване в телевизия в Катар, което се излъчва на сезони и когато има ангажимент там ходи, снима и отново се връща за да сваля девойки у нас. Ежедневието на мургавелкото минава в пиене на кафе, чатене с мадами, тренировки във фитнеса и игри със сина им Раян. В същото време диетоложката се скъсва от работа и е вярна на мъжа си.

Преди няколко години Енджи беше бременна с близнаци и пометна, като според слуховете, причината се крие именно в неверния й мъж. Тя е научила, че палавникът й кръшка и това я съкрушило. Разбира се, мачото обещал на жена си да се промени, но всичко си останало само на думи.

Прегледана: 9935
2 Коментара
  1. Мариела казва

    Ха,ха,ха!Обещал?!Щом търпи да я излага,какво повече?

  2. Мариела казва

    Това е отговорът.Хората се забавляват с вашето нещастие,винаги,ако им позволите.

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече