Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Бременна ли е булката на Венци Венц? Рапърът се оженил набързо заради бебе

Прясната съпруга на рапъра Венци Венц – Мая Вангелова, е бременна. Този слух стигна до ушите на Nie-jenite от близки приятели на дуото Pavell & Venci Venc’. Именно това била и причината изпълнителят толкова бързо да спретне сватба по никое време, отказвайки се от мечтаната венчавка на морето с щур летен купон.

Още през март Венци и Мая разкриха, че стягат сватба, но не обявиха нито месец, нито дата. Очакваше се да се венчаят догодина, но се наложило да изтеглят голямото събитие.

Двамата се познават повече от 10 години, били са гаджета, но животът ги разделя, докато внезапно се срещат преди година и си дават втори шанс, който с днешна дата завършва с брак.

Официални кадри и снимки от сватбата няма, като според запознати младоженците просто не искали все още да разкриват, че чакат бебе. В социалния профил на Венци се появиха няколко кадъра, на които Мая е снимана до кръста и само за секунди се откриват заоблените й форми.

Припомняме ви, че през 2018-а певецът стана баща на дъщеричка – Агуая. Майка на малката красавица е приятелка на Венци – Мелани, с която не сключиха брак.

Прегледана: 5780

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече