Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ето я тайната на Памела Андерсън да остане във форма на 53!

Памела Андерсън заковава погледите на мъже и жени от екрана буквално от десетилетия. И дори днес, когато е на 54 години, тя изглежда – смеем да го кажем –неостаряваща, по дяволите. И КАКВА Е ТАЙНАТА?!

Ето че Пам най-сетне разкри как постига забележителната си фигура на 54!

Истината е, че тя не тренира, но, разбира се, поддържа здравето си, като остава активна по други начини. Просто не е с членство във фитнес залата.

„Не тренирам много. Разхождам се по плажа и обичам усещането след дълга разходка или разходка из музей. Харесвам да танцувам – била съм на уроци по балет в Париж — неслучайно съм по-гъвкава, отколкото силна“.

Разходка! Толкова просто, но толкова полезно (и безплатно). Освен това е забавно, особено когато включите музика или подкасти! Харесва ни как Андерсън поддържа тази лесна рутина за упражнения, тъй като ни напомня как е напълно възможно да останем във форма, без да нарушаваме семейния бюджет. Или някоя противоепидемична мярка…

Памела отбеляза, че все пак от време на време ходи на фитнес, за да използва по-традиционно оборудване, но че й е „малко скучно“ без нещо за четене.

Андерсън казва, че другият ключов компонент за нейната фигура, е нейната диета. Тя отбеляза, че включва много плодове, зеленчуци и ядки. А кафето й е без кофеин. Вмъква и малко розе в менюто си (алилуя!).

„Мисля, че вегетарианството ме поддържа млада“, казва тя. Както знаете, Памела е вегетарианка и веган от години и обожава начина си на хранене.

Прегледана: 5015

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече