Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

В топ форма и на 70 години! Вижте упражненията за младост на Доктор Куин Лечителката

След 4 брака, 4 деца и над 140 роли Джейн Сиймур, която милиони българи винаги ще помнят като Доктор Куин Лечителката, все още е еталон за перфектен външен вид. Напоследък актрисата е посветила голяма част от ежедневието си на това да дава съвети на своите почитателки как да съхранят младостта си и да остаряват красиво.

„Каква е тайната на страхотния ти външен вид на тези години?” Това е най-редовно задаваният въпрос към Джейн Сиймур, която изгря през 70-те като Бонд момиче на Роджър Мур в „Живей, а другите да мрат“ и стана световна екранна сензация през 90-те със сагата „Доктор Куин Лечителката“ – особено популярна и страшно гледана в  България по време на прехода.

Сиймур е писала икниги за поддържане на качествена фигура и винаги е готова да съветва и да споделя личен опит. Тя не е фенка на ботокс процедурите, ползва различни кремове и билкови продукти, но ключът към красивото остаряване за нея е друг. Важното е да приемеш и прегърнеш напредването на годините. Да осъзнаеш и приемеш, че се променяш и това е естествено“, казва Сиймур.

Наскоро звездата сподели, че сега тежи колкото на 17 години и без проблем влиза в същия размер дрехи. Дори внучките й се опитвали да й ги крадат, но не им ставали. Актрисата е категорична, че това не се дължи на пластични интервенции, ботокс и филъри, а на неината желязна самодисциплина и комплекс от лесни упражнения.

Тя показа чрез снимки в социалните мрежи гимнастиката, която изпълнява всеки ден в рамките на само 15 минути. Тя е базирана на йога, пилатес, а понякога актрисата споделя, че я съчетава с кратък крос с бавно темпо. От всяко упражнение се правят пo 20 повторения, пише „Ретро“.

Прегледана: 4570

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече