Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Андреа Банда Банда влезе в болница след инцидент! В нета я скъсаха от бъзици (СНИМКИ)

Андреа Банда Банда е претърпяла кошмарен инцидент, била е в болница и в момента си почива у дома. За кошмара, през който е преминала, признава самата тя.

„Приятелчета, няма драма, но се подхлъзнах и паднах по стълбите. Не е драматично, но бая се ударих на различни места. Нямаше да ви занимавам, но не мога да направя лайв чат-а довечера, а зная, че много хора го чакат, но трябва да лежа, при това по корем.

Съжалявам, че стана така. Ще се пооправя и ще насроча друг ден. Обич за всички”, разкри бившата панелистка от „На кафе“. Банда Банда добави, че се е подхлъзнала по мокро каменно стълбище и подкрепи историята си със снимков материал на счупеното си кутре и лакът. Най-много коментари предизвика снимката на пръста й.

Той стои накриво, което събуди доста смях у последователите й и стана повод за серия от мемета. „Идеално ти е така! Ще можеш да натискаш копчето на асансьора, докато носиш покупките“, „Ще те прекръстим на Андреа Падна Падна“, гъбаркат я приятели.

Самата Андреа също приема ситуацията с голяма доза хумор и самоирония и дори направи топ 10 с най-забавните мемета по повод падането й.

Вижте част от тях…

Прегледана: 6460

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече