Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мария Игнатова се подложи на тайна пластика заради „Маскираният певец“

Мария Игнатова блесна със свеж румен вид на сцената на шоуто „Маскираният певец” по Нова тв, сваляйки маската на Заека. Бившата тв водеща празнува 42-рия си рожден ден през септември, а има перфектни, изпънати контури на лицето и безупречна кожа като на 25-годишна девойка.

Мария показа младежката си визия и в предаването „Здравей, България”, където сподели за емоциите от участието си.

„Омъжих се, изкарах медения си месец под карантина, пях ламбада в гората, облечена като Заек посред нощ”, обяви блондинката през смях какви необичайни случки е имала, докато е била част от шоуто.

И докато се усмихваше широко, никакви мимически бръчки не личаха, което си е странно, още повече за жена, прехвърлила 40-те. Може би само две едва забележими бръчки се появиха за кратко на челото й. Кожата й се променяше и в областта на бузите и устните, когато се усмихваше, но иначе лицето на Мария изглеждаше идеално като на порцеланова кукла, пише „Уикенд“.

Не е ясно каква точно подмладяваща процедура е ползвала, но почитателките й със сигурност ще се радват да научат. Приятелката й Алекс Раева, която пък е в панела на детективите в шоуто, не крие как поддържа идеалната си визия. Мине, не мине и Алекс споделя какви процедури си прави, за да се разкраси и подмлади, като разбира се прави и реклама на козметичното студио, в което ходи.

Нищо чудно Мария, с която на времето бяха водещи на музикалното шоу „Х-фактор”, да черпи идеи от нея. Каквито и да са разкрасителните процедури, които Мария ползва, безспорно са сполучливи.

Прегледана: 6710

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече