Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Вече не може да го скрие! Ето я бременната Николета Маданска

В доста напреднала фаза е втората бременност на Николета Маданска, видя първо Nie-jenite. Водещата от Би Ти Ви вече не успява да скрие коремчето дори и в социалните мрежи, макар постоянно да се снима в гръб.

Маданска и половинката й Венелин Петков явно ще крият и за втората бременност до край, както беше за първата.

Бдителното око на Nie-jenite веднага забеляза, че Николета носи дънки за бременни, които са с ластичен опасващ колан в областта на корема. Освен това на една от снимките й коремчето нетърпеливо се подава и съдейки по кадъра, бебето ще се появи в началото на следващата година.

Междувременно Николета Маданска се помоли в Рилския манастир за безпроблемна втора бременност, пише „Уикенд“. Преди дни тя и родителите й посетиха Рилския манастир в деня, в който се почита Св. Иван Рилски – 19 октомври. Това е денят на българския лекар.

„19 октомври е специална дата в нашето семейство. За мен този ден е един от най-важните в годината. И така вече 18 поредни години. Рила е красива през всеки сезон, но точно в този сякаш е нарисувана от художник”, сподели половинката на Венелин Петков. Името на сина й е Йоан, което най-вероятно също е свързано със Св. Йоан Рилски.

Прегледана: 4410

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече