Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Люси Дяковска отново с разбито сърце: Кучето ми е най-важното момиче в моя живот (И Марчела я остави) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Люси Дяковска отново с разбито сърце: Кучето ми е най-важното момиче в моя живот (И Марчела я остави)

„Честит рожден ден на най-важното момиче в живота ми!!! Тя е моята спътница, най-добра приятелка, рамо за утеха, спортен приятел… всичко, което е предизвикало усмивка на лицето ми!!! Цели 8 години!!! Няма думи, които да изразят моята любов, благодарност и радост да я имам в живота си!“

С тези думи Люси Дяковска се обясни в любов на… кучето си. 8-годишната Мели се оказва „най-важното момиче“ в живота на певицата. И единствено! Изпълнителката се е разделила и с последната си приятелка Марчела, макар двете да планираха сватба и Люси да тръбеше из медиите колко е влюбена.

За раздялата потвърди и самата певица. „Сбогом, моя красива любима… Ти беше светлината в моята тъмнина и наистина ще ми липсваш!” Това написа Люси Дяковска на английски език към своя снимка с Марчела, която публикува в социалните мрежи. По този начин певицата публично разкри, че сърцето й за пореден път е разбито, пише „Уикенд“. В същото време и тя, и вече бившата й половинка са изтрили снимките от своята сватба през лятото.

В продължение на седмици певицата заливаше със захаросани обяснения в любов своя профил в социалните мрежи, както и профила на своята половинка. Но връзката й бе прекратена точно толкова неочаквано, колкото бе и нейното начало преди няколко месеца.

Марчела от своя страна изтри всичките си снимки с Люси от профила си в социалната мрежа, а подозренията са, че тя е инициатор на раздялата.

Прегледана: 4865

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече