Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Лили Иванова се пази от магии с огнена защита (Ясновидка от Хасково й помагала с молитви)

Лили Иванова никога не криела, че има влечение към окултното и редовно в годините се е доверявала на различни ходжи и ясновидци, за да държи далеч магиите от себе си. Преди време в свое интервю естрадната прима призна, че е посещавала ходжа във Варна, който и бил развалил над 20 прокоби, повечето от които направени от нейни завистливи колеги. Той обаче се спомина внезапно през 2014 г. и тогава певицата решила да се довери на ясновидка от Хасковския регион, разкриват местни жители.

Магьосницата не била от популярните врачки, но уменията й били зашеметяващи. Познанството на екстрасенската и певицата се случило чрез близък познат на Лили, който й препоръчал ясновидката. По онова време легендата решила да посети мага заради купища нещастия, които се стоварили на главата – първо починала майка й, след това се скарaла с Драго Чая, а после и с Митко Щерев. За капак сестра й Магда била приета в болница.

„Наистина смятах, че съм попаднала в черна дупка. Не можех да си обясня защо толкова много злини ми се случват в живота. Бях стигнала до дъното, мислех, че съм омагьосана“, признава години по-късно естрадната легенда.

Изпълнителката на „Детелини“ решила да си направи тройна огнена защита при въпросната хасковска врачка. Тя я уверявала, че след този ритуал ще й се изчистят всичките негативи и животът й ще тръгне в нормалното си русло.

Така и станало според думите на Лили. Тя била изключително доволна от ритуала, на който се е подложила. Оттогава насам певицата ежегодно през февруари си правела тройна огнена защита, за да й върви все по вода. Енергийният щит се извършвал чрез специални молитви, които изграждали огнена стража около човека, която отблъсква всички проклятия, лоши очи и помисли.

Този метод е разпространен като най-силна защита, но не може да се извършва в домашни условия, тъй като ай-важният компонент е молитвата, която се изрича, пише „Ретро“.

Прегледана: 6670

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече