Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Станка Златева вече не прави планове за деца: Мисля само за себе си

Шампионката ни по борба Станка Златева вече не мисли за деца и семейство. Доскоро тя често споделяше в интервюта, че вече й е време да създаде семейство и мечтае да си има бебе. По някаква причина обаче тази мечта се е изпарила.

Това стана ясно от последното й интервю, в което попитана планира ли все още да има деца, тя отговаря уклончиво: „Господ си знае работата, не мога да се бъркам в това. Има си време, в което трябва да се случат нещата. Ежедневието ми е свързано с много работа в залата, а и извън нея. Докато си състезател, мислиш само за себе си и собственото си представяне. Сега се налага да мисля за много други неща. Както се пее в една песен, „карам я някак си“.

В интервюто за „България Днес“ Станка дава да се разбере, че в момента е изцяло отдадена на работата си и смята кариерата за по-важна. Тя успешно развива школата си по борба и в момента усилията й са насочени изцяло в тази посока.

Станка Златева е най-успешната българска състезателка в борбата през последните години. Тя има пет световни и шест европейски титли на два пъти стига финал на олимпийски игри, но остава със сребърни медали. Станка прекрати своята кариера в началото на 2016-а. Оттогава тя е треньор. Пo нейна инициатива беше изградена зала пo борба е Сливен.

Прегледана: 10775

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече