Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Жената на Наум Шопов крие турски произход? Теа Минкова лъже за името си - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Жената на Наум Шопов крие турски произход? Теа Минкова лъже за името си

Туркиня ли е Теа Минкова – половинката на актьора Наум Шопов? И какво е истинското й име? Този въпрос си зададоха последователите й, след като стана ясно, че нейната сестра-близначка е с турско име.

Балдъзата на Наум Шопов-младши се представя като Ая Минкова, а всъщност се казва Ерсая и е кръстена на баба си, която носи същото име, писа „Уикенд”. Красавицата явно не си харесва името, защото навсякъде се представя като Ая и дори и най-близките й не знаят, че не се казва така.

Девойката е по-голяма от кака си Теа с няколко минути. Двете близначки са доста близки и дори в момента са заедно в Турция, където Наум е заради снимките на новото риалити шоу „Ергенът”.

Родът на Теа и Ая е от Кърджали, но двете момичета не обичат да говорят за бабите, дядовците и баща си. Другата баба на момичетата се казва Теосвета и Теа е кръстена на нея, като е възможно и тя да крие истинското си име и да е записана в личната си карта като Теосвета.

Теа заедно със сестра си Ерсая
Прегледана: 35815

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече