Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
С връзки? Гаджето на Сашо Кадиев стана Жена на годината - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

С връзки? Гаджето на Сашо Кадиев стана Жена на годината

Новата половинка на тв водещия Сашо Кадиев стана Жена на година в категория „Общество“. Ивелина Чоева бе избрана измежду общо четири номинации с принос в обществото. Това са Елица Баракова – изпълнителен директор на фондация „Бикоуз в помощ на благотворителността”, Калина Калчева – архитект, посветен на възстановяването на стари сгради, и дуото Рая Раева и Светла Баева, които се борят за човешките права.

Чоева бе номинирана като създател на НПО „Помощ за теб“ и мобилното приложение „За Теб“ в подкрепа на жертвите на домашно насилие.

Очаквана беше победата именно за Ивелина Чоева, защото покрай връзката си със Сашо Кадиев тя е най-разпознаваемото лице сред останалите три дами. Самият водещ, както и неговата майка Катерина Евро неколкократно агитираха за нея през социалните мрежи.

„Благодаря за признанието, подкрепата и доверието! Тази статуетка нямаше да е в ръцете ми без усърдната работа на всички, които работят за развитието на мобилното приложение, както и на всички ангелски същества, които подкрепят каузата. Чака ни още много работа, но съм сигурна, че ще успеем ЗАЕДНО!“, благодари през социалните мрежи Чоева.

Въпреки безапелационната й победа, в интернет витаят съмнения, че се радва на статуетката само благодарение на популярния си мъж.

Прегледана: 4290

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече