Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
На аванта! Лили пее с чепици за 2 бона! - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

На аванта! Лили пее с чепици за 2 бона!

Лили Иванова е известна със страстта си към скъпи дрехи, обувки и аксесоари. На концерта си в препълнения Античен театър в Пловдив естрадната прима бе обута в доста скъпи боти с кристали, пише „Уикенд“. Проверка на изданието показа, че цената на чепиците е точно 1960 лева.

Елегантните обувки вече са изчерпани и се предлагат само в бежов цвят, който е намален на „скромните“ 1372 лева.

„Винаги ще бъда в крак с времето. Нямам право да изоставам! Спиралата на времето се движи само напред“, пише под фотос с ботите естрадната икона.

Не е тайна, че Лили е фен на висшата мода и не пести пари за парцалки от елитни марки. В случая Иванова не се е бръкнала нито с лев, защото скъпите обувки са й подарък от магазина, който внася марката. В замяна изпълнителката на „Детелини“ ги рекламира. По-голяма част от наборите на бившата медицинска сестра не могат да си позволят да си купят толкова скъпо облекло и аксесоари. Ботите, с които е пяла Лили, реално струват колкото 5 средни пенсии на българите.

Естрадната прима обожава да й подаряват дрехи, бижута и аксесоари. Тя винаги изказва своята благодарност съм щедрите хора, които я сюрпризират със скъпи армагани.

Лили обича и сама да си угажда с марково облекло. Певицата не се стиска, когато се отнася за нея и външния й вид. Тя с щедра ръка дава хиляди левове за одежди. Както сме писали, в гардероба си изпълнителката на „Детелини“ има обувки за 5000, 8000 и дори 10 000 лева. При дрехите също има облекла за 5-цифрени суми. Тя не обича да подарява натрупаните през годините камари изискани дрешки и ги къта в гардероби вкъщи. Според слухове, 82-годишната икона къта в дома си бижута, дрехи и обувки за няколко милиона лева.

Прегледана: 6690

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече