Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Бременна ли е Алекс Раева с второ? (Снимки на подозрително наедрялата водеща)

Алекс Раева май е бременна с второ дете. Звездата от детективския панел на „Маскираният певец” подозрително е напълняла в последните 2-3 месеца.

Доскоро стройната и спортна фигура на Алекс Раева в момента е неузнаваема. Звездата е качила поне десетина килограма от лятото досега, което е много подозрително за жена с нейната професия, която редовно се показва по телевизията. Тя е видимо наедряла в ръцете, краката и ханша, а някои от тоалетите, с които се появява в публичното пространство, разкриват, че и коремчето й се е заоблило.

Това е странно на фона на бързината, с която преди време възстанови хубавата си фигура, след като роди своята дъщеричка от половинката си Любомир Палаханов. Момиченцето се появи на бял свят преди малко повече от две години. Известно е, че е било заченато с ин витро процедура, пише „Уикенд“. Майката стоеше далеч от общественото внимание почти през цялата си бременност, като си позволи да публикува снимки, които разкриват деликатното й състояние, едва броени седмици преди раждането.

Много скоро след като роди обаче тя показва други снимки, от които личеше, че е отслабнала за отрицателно време.

В продължение на близо две години след като стана майка, Алек Раева успяваше да запази идеалната си фигура и затова внезапното й напълняване няма как да не предизвика въпроси.

Разбира се, възможно е просто да е напълняла. Но нищо чудно и да е забременяла отново и да крие бременното си коремче.

Прегледана: 7285

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече