Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Златка Райкова следи Благо изкъсо с тайно приложение в телефона му (Вижте защо)

Най-набожният футболист Благой Георгиев е имал цели 20 сим карти с различни номера. Ритнитопковецът ги използвал за свалки и телефонни разговори с различни мадами, разкри „Уикедн”. Откакто се залюби със Злака Райкова, Джизъса не смее да залита по други жени, защото плеймейтката го е обсебила и го държи изкъсо.

„Тя познава нрава и миналото на Благой и точно заради това му няма особено доверие. Предпочита да контролира положението и да преглежда телефона от време на време”, издават близки до блондинката, която дари със син футболиста.

Плеймейтката дори си позволила тайно да инсталира специално приложение на телефона на мъжа си, с което да следи кой му звъни и с кого си пише в чатовете. Слава богу, до момента Русата Златка не е попадала на нищо съмнително. Че иначе – жална му майка, коментират запознати с лютия нрав на моделката.

Георгиев има цели 4 деца от 3 различни жени. Всичките му бивши половинки са го хващали в изневяра и това е причината за краха на връзките му. Пенсионираният футболист се кълне, че вече е изхвърлил множеството сим карти в коша за боклук и използва само един номер.

Георгиев твърди, че не кръшка за Златка и най-после се е кротнал само до една жена, но ще видим колко ще продължи верността му.

Прегледана: 7290

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече