Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Навръх рождения си ден: Нора Недкова откри собствен бранд! Плеймейтката се зарича: Започвам нов живот

Плеймейтката Нора Недкова навърши 28 години, които отбеляза като ново начало в своя живот. Блондинката посрещна рождения си ден в Турция, откъдето съобщи и за новото си начинание. А именно – да стартира собствен бранд. Марката ще се казва „Norah  beauty concept“ и най-вероятно ще предлага козметика, разработена под зоркия поглед на плеймейтката.

„Моят нов бранд ще бъде насочен към всяка една жена, която достойно носи короната на главата си“, зарича се Нора, без да обявява дата за старт на своя проект.

„През всичките тези години животът ми беше като приказка, осеяна кактo с препятствия и злодеи, така и с много чудеса и добри феи. Била съм „Снежанка“ и съм се борила с вещици… Била съм „Алиса в страната на чудесата“ и често съм се губила по своя път… Била съм „Мулан“ и съм се борила винаги за справедливостта… Била съм и „Спящата красавица“ и съм чакала толкова дълго да бъда събудена… Но днес ще бъда просто Аз! И отварям нова приказка – приказката на моя по-добър живот!“, емоционална е Нора на рождения си ден.

Според запознати спонсор на новия й проект е нейният баща, който угажда на всяко нейно желание.

Прегледана: 2675

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече