Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Годеницата на починалия от COVID-19 Ангел разплака мрежата с тези думи

Бебе на по-малко от годинка и красива годеница остави фолк певецът Ангел след внезапната си смърт от COVID-19. Почернената му любима Христина Пейкова проговори публично чрез социалния си профил, където оповести къде ще бъде погребението на Ангел. И разплака мрежата с последното си „Сбогом“ към своя годеник.

„Няма думи… които да изразят болката, мъката и липсата ти, мили мой! Ти знаеш колко силно те обичам завинаги! Ти ме дари с най-прекрасния подарък на света, нашият невероятен син! Знаеш, че винаги ще съм до него и ще направя всичко, което мога и не мога, и което си искал! Знам, че и ти винаги ще бдиш над нас, мило мое слънчице… И където и да си… Завинаги ще си в моето сърце! Слънчева моя усмивке, мои красиви очи звезди, моя топла прегръдка, мой живот, моя упора, моя утеха, мое всичко… Почивай в мир, единствен мой…. Обичаме те с цялото си сърце завинаги!“, написа Христина в мрежата.

Именно тя е била последният човек, чул се с Ангел преди смъртта му.

„Вечерта в 21,30 ч му пиша как е, а той ми пише добре съм. Тогава се усъмних, че нещо не е наред, но не посмях да се обадя. Никаква вест от снощи, при което звъня в 8 часа сутринта и те най-спокойно ми заявяват, че той е починал, че е тръгнал да се задушава снощи към 11 часа, като са го интубирали и не са могли да направят абсолютно нищо. Той беше напълно здрав и нямаше никакви други придружаващи заболявания, напълно здрав, а когато попитах защо не са ме потърсили, те отговориха, защото нямали телефон“, разказа Хриси.

Погребението на Ангел ще се състои на 5.10.2021 г. от 13.00 ч в Централни софийски гробища.

Прегледана: 3525

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече