Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Фатмагюл е лъжкиня?! Берен Саат си измисля, че е насилвана от телевизионен бос - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Фатмагюл е лъжкиня?! Берен Саат си измисля, че е насилвана от телевизионен бос

„Няма никакви доказателства, че директор на голяма турска телевизия е насилвал сексуално Берен Саат, както твърди самата актриса. В периода на разследването ни не можахме да открием и нито един човек, който да свидетелства в нейна полза” – с това изявление излезе Асоциацията на тв продуцентите в южната ни съседка. От съсловната организация не заявяват  директно, че екранната Фатмагюл е лъжкиня, но де факто казват точно това.

Бомбата, че е била опипвана по дупето и гърдите против волята й, Берен Саат хвърли преди време в интервю за френския вестник „Льо Фигаро“. Звездата на „Пепел от рози“ не спомена името на душманина си, но заяви, че той заемал ръководен пост в телевизионен канал. Още тогава мнозина предположиха, че актрисата си измисля, за да е интересна. Не бяха малко обаче и онези, които й повярваха и призоваваха прокуратурата да се задейства. Някои медии също като Асоциацията на продуцентите започнаха собствени разследвания, за да установят кой е наглецът, но проучванията им стигнаха до под кривата круша.

Берен Саат може и да не е ставала жертва на сексуално престъпление в реалния си живот, но на малкия екран е била такава. В сапунката „Пепел от рози“ героинята й беше обезчестена, след което животът й се промени коренно, пише „Уикенд“.

Сцената с изнасилването на селската девойка била снимана цели два дни, защото на актрисата й било трудно да я изиграе. „Имаше моменти, когато нервите ми не издържаха и се разплаквах с глас. Искаше ми се този кошмар да свърши, но не – той продължаваше още и още“, споделяла е тв любимката.

И преди, и след заснемането на епизода с изнасилването тя разговаряла с психолог. Специалистката, която я консултирала, й казвала: „Да проникнат в теб против волята ти е същото, като да ти забодат кинжал в корема! Опитай се да почувстваш тази болка пред камерата, за да си убедителна пред зрителите“.

Берен Саат неведнъж е коментирала публично факта, че много жени в Турция предпочитат да крият, че са били жертви на сексуално или друго насилие. И че думата феминизъм все още звучи плашещо сред южните ни съседи.

„Когато жената е пребита или обезчестена, се задейства нещо като омерта. Дамите просто се страхуват, срамуват се да кажат, какво им се е случило. Не бива да се страда тихо, трябва да се търси справедливост“, заявявала е актрисата.

Тя е благодарна на Алах, че й е изпратил за съпруг човек, който никога не й е посягал с юмруци. Берен е омъжена от 2013 г. за известния турски певец Кенан Доулу, а преди да се залюби с него беше интимна с колегата си Бюлент Инал.

Прегледана: 4335

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече