Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ето кой се крие в костюма на Заека в „Маскираният певец“ (Всички улики)

Гласът на Мария Игнатова я издаде под маската на Заека в шоуто на Нова тв „Маскираният певец”. По време на втория лайв на предаването миналата събота характерният тембър на водещата се чуваше толкова ясно, че едва ли е останал зрител, който не е наясно, че именно тя е скрита в най-сексапилния костюм този сезон. Уликите също отговарят на информацията, която „господарката на ефира” е споделяла за себе си в публичните си изяви през годините.

Заекът тази година стана любима маска на голяма част от феновете на „Маскираният певец” заради идеалните пропорции на участничката, скрита зад нея. Още с първото си излизане на сцената на шоуто тя направи впечатление с перфектни мерки, фино телосложение и секси движения по сцената. Както „Уикенд” вече писа, много от зрителите заподозряха, че в костюма е именно Мария Игнатова. Това се върза и с уликата, че като дете тайнствената участничка е искала да е момче, а не момиче – нещо, което самата блондинка е споделяла, пише „Уикенд“.

Но ако тогава все още ставаше въпрос само за догадки, то сега вече за всички, които гледат шоуто, е ясно, че Заекът е именно Игнатова. Водещата има много характерен глас и тембър, които са познати за почти всеки роден тв зрител, благодарение на годините, изкарани от нея в национален ефир. Ако при пеене те не се чуват съвсем ясно, то при говорене трудно би се намерил човек, който не ги разпознава. Във втория лайф Заекът изпълни песента на Стефан Вълдобрев „По-полека”, в която има доста дълъг речитатив. Именно в него гласът й се чуваша толкова ясно, че да не остави съмнение, че именно Мария Игнатова е сексапилната жена, облечена във впития костюм.

Уликите, дадени във визитката на Заека, също съвпадат с факти, известни за „господарката на ефира”. В тях например е посочено, че като малък участникът е мечтаел да бъде герой от уестърните и е предпочитал да е момче. Самата Мария е споделяла преди години, че като дете е мечтаела да е каубой или мускетар. Съответно тя обича стрелбата – както е посочено в уликите.

Освен това Заекът често си е „трошила главата” и не спира да изненадва. Игнатова има много провали в живота си – както професионални с паднали от ефир предавания като „Господари на ефира” и „Папараци”, които е водила, така и лични – с раздели с публични личности като бившия й мъж Петко Димитров и актьора Димитър Рачков. Но въпреки всичко след всеки провал се изправя и успява да продължи напред – намира нова работа и нова любов. Това се отнася дори за настоящия момент – тя се изявява в „Маскираният певец” и се радва на връзката си с Ивайло „Нойзи” Цветков.

Във визитката от миналата събота пък се посочва, че Заекът не си доспива и обича да чете не само Паулу Коелю (клишето за жените, изявяващи се в модата, откъдето Мария попада в телевизията), но също Стивън Кинг и Джон Стайнбек. Преди време Игнатова е споделяла, че всичко, написано от Стайнбек, й е любимо. За нея се знае, че поглъща книги като топър хляб, освен това е признавала, че не спи много: „лягам късно, спя малко, ставам, когато трябва”. Ето защо е „буден Заек”, както се посочва в уликите.

Официалните страници на предаването преливат от коментари на зрители, разпознали Мария. На този фон е странно, че нейната дългогодишна колежка и добра приятелка Алекс Раева, която е част от „детективския панел” в шоуто, отказа да направи предположение за човека, която се крие зад маската на Заека. Тя не посочи име, тъй като й трябвало още едно участие, за да бъде сигурна в предположението си. Но според много зрители е разпознала своята дългогодишна дружка.

Това личи и от реакцията й по време на изпълнението. Алекс изведнъж скрива лице в ръцете си, очевидно осъзнавайки кой се крие в костюма. Колегата й в панела – Азис, пък директно пита: „Може ли това да е Мария Игнатова?”, на което водещите се чудят какво да отговорят. В крайна сметка миналата събота никой не посочи името на „господарката” в предположенията си. Затова пък се появиха имената на Мария Силвестър, Златка Райкова, Глория Петкова и „нямам никаква идея” от Алекс Раева.

Мария Игнатова доста време беше без работа, след като се раздели с Димитър Рачков, а шоуто „Господари на ефира”, което водеше, че свалено от програмата на Нова тв. Миналата година тя стана водеща на предаването „Папараци” по Би Ти Ви, което обаче тази пролет излезе на екран за последен път, а после бе спряно заради нисък рейтинг. Още когато блондинката изгря там, продуцентът на „Маскираният певец” – Маги Халваджиян, който отдавна работи с нея, съобщи, че не я е уволнил, а само я е „дал назаем” на колегите си от „Папараци” – Иван Христов и Андрей Арнаудов. Когато ангажиментът й при тях приключи, Маги щял да си я вземе обратно, каза тогава той. И ето, че е удържал на думата си. Макар да не води предаване при него, тя участва в шоуто му, за което също и се полагат хонорари.

Прегледана: 4935

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече