Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Гала бори дълбоките бръчки с… ТИКСО! Вижте невероятния ефект от иновативния метод на водещата - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Гала бори дълбоките бръчки с… ТИКСО! Вижте невероятния ефект от иновативния метод на водещата

Тв водещата Гала е експерт по съхраняване на младостта и предотвратяване процедите на стареене. Телевизионерката посвещава голяма част от извънработното си време на проучвания в сферата на подмладяването, по което се запалва още преди години по време на гостуванията на различни специалисти в „На кафе“.

Тя дори създаде своя козметична марка, като не спира да твърди, че самата тя е участвала в изработването на формулата и покрай бизнес начинанието се е превърнала почти в инженерен химик.

Гала неведнъж е подчертавала, че е против изкуствените методи за подмладяване – филъри, инжекции с хиалуронова киселина, ботокс, лифтинги и други оперативни интервенции.

Тя е поддържничка на масажите и грижата за лицето. Последната й мания е да бори дълбоките бръчки, като гневната, която се намира между двете очи и при 54-годишната плевенчанка е силно изразена. Методът се осъществява с тиксо.

Не става дума обаче за какво да е тиксо, а специализирани лепенки, които се наричат тейпинг. Техниката за лепене на тиксо на лицето произхожда от Русия и се разпространява първо в Южна Корея, а след това и Европа, където набира все повече популярност. Тя се основава на прилагането на еластични пластири, които със своя стягащ ефект спомагат за подобряване на кръвообращението на лицето, а оттам и на външния му вид.

Еластичната лента се състои от множество малки вълни, които, поставени върху лицето, са в състояние леко да повдигнат кожата и да активират отново мускулите, които поради постурални грешки или стрес се свиват, създавайки малки бръчки. Следователно пластирите действат като вид естествен масаж, който е истински лек за отпускане на тъканите и противодействие на първите признаци на стареене.

Самата Гала го практикува е домашна обстановка сама и не ползва услугите козметик или дерматолог, макар доста от тях вече да работят с новата техника, превърнала се бързо в последен писък. Тв водещата обяснява, че за да има видим ефект от терапията, е добре лепенките да се държат от 8 до 10 часа на лицето. Затова тя нощувала с тях и ги премахвала сутринта, тъй като денем би било странно да ходи с подобни стикери върху кожата си.

Факт е, че за своите 54 години тв звездата се радва на сияйна кожа, която постига c тейпинг, редовни масажи на лицето, както и натурални масла.

Прегледана: 13385

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече