Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Петя Дикова в топ форма след второто раждане! Как го постига? (ФОТО) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Петя Дикова в топ форма след второто раждане! Как го постига? (ФОТО)

В топ форма е журналистката Петя Дикова само 9 месеца след раждането на втория си син. Nie-jenite разполагаме със снимка на Пипи, правена от неин фен тези дни. И стройната й фигура буквално ни шашна.

Щерката на Аня Пенчева не е изглеждала толкова добре дори преди да забременее. А безупречната си форма дължи на стриктен режим и най-вече – много работа.

Пипи не само трябва да се грижи за двамата си сина, които са с много малка разлика и доста палави. Но Дикова не е само майка – тя е писател и журналист и през последните две години успя да напише книга, да направи няколко филма и да завърши магистратура само за да се поддържа във форма.

Тези дни Пипи отново се завърна на екран след дълго отсъствие. Тя води „Тази събота и неделя“ заедно с Мария Цънцарова, Жени Марчева и Диана Любенова. Именно заради предаването Дикова се е подложила на суров режим през последните няколко месеца. Тя карала само на салати с риба тон или бяло месо, варени яйца и смутита.

Резултатите наистина са впечатляващи!

Прегледана: 7110

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече