Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Това ще ви остави БЕЗ ДУМИ! Ето го най-новия метод за подмладяване сред звездите (Видео)

Ако сте се чудили как холивудските звезди винаги се радват на сияйна кожа, тайната им най-сетне е разкрита. И ще ви остави без думи, със зяпнали ченета и настръхнали коси. А ако случайно някой мъж чете редовете на Nie-jenite.bg, мъжкото му достойнство ще се вкочани от ужас.

Става въпрос за подмладяващ серум от кожата на обрязано бебе. Едни от най-върлите почитателки на иновативната техника са актрисите Сандра Бълок и Кейт Бланшет.

„Със Санди Бълок видяхме този серум в Ню Йорк, препоръчан от дерматоложката Джорджия Луиз. Ние го наричаме „пенис лифтинг“, защото малко и мирише на сперма“, разказа самата Кейт.

Действителното име на крема е EGF (Epidermal Growth Factor – Епидермален възстановяващ фактор). И миризмата на сперматозоидите, описана от Бланшет, наистина е факт.

Серумът всъщност е получен от клетки, взети от прясно отстранената препуциума на новородени бебета в Корея. Смята се, че стволовите клетки помагат за изграждането на колаген и еластин, които правят кожата да изглежда по-млада и сияйна. Преди да се нанесе серумът от препуциума, Луиз подготвя кожата с кори, микроиглена пръчка и наелектризираща маска. Релаксиращо!

„Буквално съм получавала заплахи от знаменитости, които ще ви поразят – те искат постоянно да им правя „пенис лечение“, каза Луиз.

Сандра и Кейт са категорични – резултатът е уау! Но влизането в двугодишния списък на чакащите на дерматоложката Луиз е почти невъзможно. А процедурата струва 650 долара – скъпичко, а!? Но изражението на лицата на приятелите ви, когато им разкажете за лудото си лице, ще бъде безценно.

Прегледана: 2570

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече