Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Живот на луната! Тв водеща разкри за срещата между човека и извънземната раса в детска книжка - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Живот на луната! Тв водеща разкри за срещата между човека и извънземната раса в детска книжка

Водещата на предаването „Знаците“ Ива Сапунджиева предизвика фурор с първата си книга „Коледа на луната“. Дребното миньонче от Министерство на отбраната се радва на огромна популярност сред феновете на Космоса покрай нейното предаване, което разчупва стереотипите на военната телевизия.

Приказката й веднага грабна любителите на междузвездни истории, защото книгата освен че е много забавна, е и поучителна.

Историята в нея е вдъхновена от световната пандемия. Тя е разказана през очите на седемгодишно дете, което напуска Земята, за да отлети с Дядо Коледа и Рудолф към другите планети, но проклятието на 2020 г. ги преследва навсякъде. Там, където все още годината не е преминала, им се случват големи беди.

И докато дядо Коледа изпада в паника, мислителят Рудолф бързо намира решение как да се справят със ситуацията. Въпреки че животното притежава завиден разум, това не му пречи постоянно да се оплаква от шефа си.

Освен че се интересува от звездите от дете, Ива обича да рисува и приказни герои. Затова и илюстрациите в книгата също са нейно дело. Тя написва „Коледа на Луната“ в първите дни на 2021 г. за изпита си по „Драма“ при изтъкнатия драматург проф. Пламен Дойнов. Той много харесва историята и я оценява с отличен. В момента водещата се обучава в програмата по творческо писане на НБУ, а преди това е завършила „Публична реч“ в НАТФИЗ и „Икономика на отбраната и сигурността“ в УНСС.

Книгата „Коледа на луната“ предизвика вниманието на Националната инициатива за насърчаване на детското четене, които видяха в нея дълбоко послание и пример за доброта. В тънката книжка се засягат големи въпроси: може ли да има живот под повърхността там, където атмосферата е незначителна. Вълнуваща е срещата между човека и извънземния разум, както и всички произтичащи рискове от сблъсъка с непознатото.

Прегледана: 3925

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече