Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
На мама чистникът! Синът на Джулиана Гани вече сам си мие зъбките - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

На мама чистникът! Синът на Джулиана Гани вече сам си мие зъбките

Синът на Джулиана Гани, който още няма две години, вече се опитва да си мие зъбите сам. С това се похвали гордата му майка. Тя е използвала прегледа си при своя зъболекар, за да заведе малкия Давид в кабинета му и специалистът да му покаже точно как трябва да почиства своите зъбки, пише „Уикенд“.

„Това, което ни отличава от децата, най-вече са усмивките, защото според изследвания децата се усмихват над 400 пъти на ден, а възрастните – едва 20 пъти”, обясни Джулиана.

На крехката възраст на сина си тя решила да му покаже, „че зъболекарите не са страшни, при тях не боли, а се грижат за усмивката ни. Давид вече се опитва да си мие сам зъбите и този път ни показаха как е правилно да се прави. Другото, на което ни обърнаха внимание, е, че въобще не е вярно, че децата нямат зъбен камък. Добре е след 10-годишна възраст да се започне с почистването му или с полирането на зъбките дори и веднъж годишно”, обясни Джулиана.

Прегледана: 5650

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече