Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

32-годишна заряза семейство заради Максим Ешкенази

Любовницата на диригента има две деца от съпруга си, очаква трето бебе от Ешкенази

Популярният не само сред меломаните, но основно сред дамите, диригент Максим Ешкенази развежда млада жена, която е майка на две деца. Новата любима на музиканта вече е в очакване на трето бебе, стана ясно преди дни. Неговият баща не е законният й съпруг, а самият Максим.

Младата дама, която се радва на ласките на любимия диригент на българките, е 32-годишна икономистка, научи „Уикенд”. Тези дни двойката бе изловена да се разхожда из софийските улици. Максим Ешкенази държеше за ръка видимо бременната жена, без да се крие от любопитните погледи на хората наоколо. Оказва се, че бъдещата майка има още две деца вкъщи, само че те са от друг мъж. И двете са момчета, като едното е едва на 3 години, а баткото все още не е навършил десет. По-голямото момче тренира джудо. Съдейки по външния вид на бащата на децата, чиито снимки могат да се открият в социалните мрежи, той е доста по-млад от Максим Ешкенази и има фигура на професионален спортист.


Новата половинка на диригента, изглежда, също спортува активно, но в същото време си пада и по класическата музика. Как се е запознала и сближила с диригента, засега не е известно. Но се говори, че много бързо след като е завъртяла аферата си с него, е успяла да забременее. Според слуховете, бебето, което е на път, не е било планирано, а по-скоро е плод на неволен гаф в леглото. Но въпреки това Максим решил да поеме отговорност към него и майка му.

Диригентът не крие връзката си със симпатичната дама, която е с цели 14 години по-млада от него. Тя пък от своя страна е прекратила връзката си с бащата на двамата си синове. Мексим никога досега не е демонстрирал близки отношения с жена, въпреки че от години се говори, че сменял дамите в леглото си почти като носни кърпички. За него се знае, че има семейство в САЩ, но тъй като от години пребивава повече в България отколкото в Америка, е публична тайна, че отдавна е прекратил отношенията с жена си. От нея обаче има дъщеря, която е тийнейджърка.

Преди да стане ясно, че чака дете и от напълно непозната за широката общественост дама, се говореше, че е имал връзка с Михаела Филева, която е по-млада дори от актуалната му половинка. Преди няколко месеца певицата навърши 30 години. Повод за тръгването на слухове за нея и диригента бе появата им заедно на церемонията по връчването на наградите „Икар” през 2018-а. До днес обаче те отричат помежду им да има нещо повече от чисто приятелски и колегиални отношения.

Двамата имат много общи изяви, правят съвместни концерти, но певицата е сгодена за друг, а диригентът очевидно също се кани да създава семейство. Никой не очаква от него да се ожени за майката на детето си, което е на път. Най-вероятното развитие на отношенията им е да продължават да живеяг под общо покрив на семейни начала, но без официален брак.  

Прегледана: 5475

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече