Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Красивата Илияна Лазарова от „Пътят на честта“: Мъжът ми ревнуваше от Веселин Плачков

Илияна Лазарова дава своя принос за успеха на „Пътят на честта” не само с актьорската си игра, но и с красотата и сексапила си. Мъжката аудитория завижда ли, завижда на Веселин Плачков, че в хитовия сериал на Нова получи шанса да заснеме еротична сцена с 40-годишната хубавица.

Екранната Стела е живяла и работила в САЩ, а след като забременяла, се върнала в България. Долетяла обратно, за да отгледа с помощта на близките си тук първородната си рожба, а и да понатрупа опит в нашенски сериали и постановки. Днес тя има и второ дете от друг мъж, който я подкрепя във всичко, но и доста я ревнува. А секс сцената с Веселин Плачков едва не ги скарала.

Оказва се, че тя се е снимала още на първия снимачен ден и била доста конфузна както за Илияна, така и за самия Плачков.

„Това е най-трудното нещо, което се е налагало да снимам. Дискомфортно беше и за мен, и за партньора ми. На зрителите им изглежда, че сме много уверени в този момент, но това съвсем не беше така. С Весо преди не се познавахме, само бяхме чували един за друг като колеги актьори. Запознахме се на терен и двамата се чувствахме доста неловко“, разказва актрисата за конфуза в интервю за „Уикенд“.

За щастие, като един истински професионалист Веселин разчупил леда и вкарал хумор. Монтажът и режисурата след това усилили ефекта.

Мъжът й в началото никак не бил окей с ролята й, но в крайна сметка проявил разбиране, макар и да ревнувал ужасно от Плачков.

Прегледана: 5245

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече