Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Николета Маданска спешно забременява с второ! Журналистката не ще и да чуе за работа

Николета Маданска, която в момента е в майчинство, няма търпение да забременее отново. Тя била твърдо решена да не отлага момента за далечно бъдеще. Журналистката роди син от колегата си Венелин Петков миналия ноември и макар че детето все още няма годинка, двамата планират следващото си отроче.

„Нямам време за губене, не съм първа младост, а и Веньо скоро ще стане на 50, за кога да отлагаме“, обяснявала Николета пред близките си.

Именно по тази причина и не бърза да се връща на работа. След като мъжът й бе отстранен от поста директор на Би Ти Ви новините, желанието й да се завърне в нюзрума съвсем се изпарило, пише „Уикенд“.

Тя предпочитала да забременее повторно преди да е свършила първата година от майчинството й. Така това, че не работи, а домакинства из къщи няма да се отрази сериозно на семейния бюджет.

Говори се, че връзката на Маданска и Петков напоследък процъфтявала. Преди да срещне настоящата си любима, 49-годишният телевизионер бе съсредоточен в кариерата си и не мислеше за наследници, но после пренареди приоритетите си. След като го уволниха от Би Ти Ви, Венелин осъзна, че работата не е всичко и времето със семейството е най-ценно.

Прегледана: 9865

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече