Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Помните ли красивата Тейлър от „Дързост и красота“? Актрисата обезобразена след серия от пластики - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Помните ли красивата Тейлър от „Дързост и красота“? Актрисата обезобразена след серия от пластики

Американската актриса и модел Хънтър Тайло беше известна пpeз 80-т те години като една от най-красивите жени в света, обожавана както от мъже, така и от жени, но от нейната слава и естествена хубост днес е останала само сянка.

А именно след поредица от лични трагедии Хънтър се пристрасти към пластичната хирургия до такава степен, че днес тя е почти неузнаваема, поради което вече не получава роли. Тя рядко се появява на публични места, а когато се появи, предизвиква удивление заради външния си вид.

Тайло достига върха на кариерата си в края на 80-те години благодарение на поредицата „Дните на нашия живот“, докато нейната героиня не е изтеглена от сериала през 1990 г., след което решава да се запише в медицинско училище. Тя не се отказва от актьорството, така че освен да учи, се появява и в сериала „Дързост и красота“ в ролята на Тейлър, въпреки че първоначално отхвърля офертата.

Желанието да си върне най-великите дни на слава надделява, но семейството й е поразено от няколко големи трагедии. Дъщеря й Кати Ариел е диагностицирана с рак на окото. Няколко месеца след операцията болестта се връща, но за щастие детето успява да се пребори, което според близките й е истинско чудо. Актрисата все още твърди, че молитвата е отговорна за това.

Самата Хънтър години наред е неотлъчно до дъщеря си и я придружава на химиотерапиите и всички медицински интервенции, свързани с лечението. Трагедиите обаче не свършват дотук – през 2007 г. синът на актрисата Майкъл се дави в басейна на семейния дом в Невада. След дълъг период на скръб Хънтър отново се опитва да си върне работата и старата слава, но така и не успява.

Покрай стреса от операциите на дъщеря си и след смъртта на сина си актрисата решава да се преобрази с помощта на пластичните операции, към които се пристрастява. До момента тя има 5 интервенции, за които е известно, и множество поставяния на филъри. Екранната Тейлър си постави силикон в гърдите, фалшиви скули, изпъна очите и лицето си и моделира устните си. За съжаление, ефектът при нея е обратен и в Холивуд тя често е давана за лош пример след неуспешни пластични операции, пише „Ретро“.

Прегледана: 13925

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече