Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Защо Лорена крие бащата на бебето си? - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Защо Лорена крие бащата на бебето си?

Новата звезда на фолка става майка до дни, но мълчи за таткото

Новата звезда на чалгата Лорена официално сложи пауза на кариерата си, за да стане майка за първи път. Само че не казва от кого. Като че по примера на други родни звезди, които и в напреднала бременност не издават кои са мъжете им. Засега за този до Лорена не се знае нищо. И колежките й вероятно се чудят, защото в бранша върлуват само слухове, пише Уикенд.

Певицата ражда до дни, но едва преди около седмица бе последното й участие. Лорена пееше през ден-два в различни клубове в страната. Още в края на май певицата обяви препълнения си график за два месеца напред с което вероятно е предизвикала учудване, предвид положението й. Наскоро Лорена сподели, че често усещала типичните за бременните неразположения, но само когато е на сцената „всичко й минавало” и се чувствала добре. Затова и приемала участия. Любопитно защо тъкмо на сцената Лорена се усеща в най-добрата си форма, предвид че участията й са по нощите в задимени дискотеки. Певицата изненадваше и със завидната си енергия. Дори в напреднала бременност, Лорена се вихри с танци на сцената, виждат се по снимки от изявите й. Може пък да се дължи на факта, че не е напълняла драстично, както се случва по принцип в последните месеци на бременността.
Така или иначе, Лорена вече се е отдала на заслужена почивка и даже тези дни показа снимки от вила край морето. Разбира се, мъж на тези кадри няма. В бранша цари пълна мистерия кой е бащата на детето, което Лорена ще гушне съвсем скоро. Певицата никога не е разказвала за личния си живот. Темата за любовта като че ли е табу за Лорена, макар че присъства в творчеството й. Разбира се, едва ли могат да се вадят изводи за сърдечните й изживявания от песните й, тъй като типично за попфолка те са предимно кахърни. Може би тъкмо заради факта, че никой не знае кой е мъжът до Лорена, слуховете периодично се менят. Последно се говореше, че певицата има дългогодишен приятел, който живеел в Германия. Лорена явно няма намерение да емигрира, защото наскоро бе категорична, че скоро ще се завърне на музикалната сцена. Така че или слухът за мъжа в чужбина не е верен, или пък в младото семейство вече има план, който да позволява певицата да продължи кариерата си.
„Благодаря на всички Ви за хубавите думи! 5 години заедно — дълъг път, уникални емоции, много уроци и много музика… Вярвам, че най-доброто тепърва предстои — най-добрите песни, най-добрите срещи с Вас, най-добрите мигове са някъде там в бъдещето. И чакат… Защото казват, че бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си! Обичам Ви!”, написа Лорена тези дни във фейсбук, когато празнува 5 години на сцената.

Певицата е категорична, че най-хубавото в музикален план тепърва й предстои. Феновете й пък я подкрепят и не спират да й отправят благопожелания.

Прегледана: 7110

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече