Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Край на подмладяването! Наложиха вето на пластиките на Лили

Лекари предупредиха певицата, че сърцето й може да не издържи

Лили Иванова вече не може да се подлага на пластични операции. Причината се крие в пандемията от коронавирус и преклонната й възраст. Само до преди по-малко от 2 години естрадната легенда лягаше под скалпела за щяло и нещяло, но вече я е страх, че е на възраст и сърцето й няма да издържи. Лекари също съветвали примата да не се оперира, защото е твърде рисково, пише Уикенд.

Анестезията крие рискове, които очевидно Иванова не иска да поема, и с право, заключват медиците. Фенове на певицата забелязаха, че в последно време тя изглежда видимо състарена, а причината за това е, че изпълнителката на „Детелини” не ходи и по козметични процедури, които преди това не пропускала.
„Лили вече не си слага филъри и ботокс, не смее да ходи по кабинетите, защото се страхува, че коронавирусът може да я довърши. Много е наплашена, постоянно ходи с маска и дезинфектант в ръка. Донякъде има право, все пак е на 82 години”, коментираха от обкръжението на звездата. Приятелите и познатите й са в подготвени, че най-вероятно съвсем скоро ще се затвори отново в дома си и няма да излиза никъде, само чака да разбере, че се е увеличил броят на болните от Ковид-19.
Лили се възползвала от носенето на маски, за да крие старателно лицето си. Тя не позволява да я снимат, а на фотографът й му е забранено да разпространява нейни снимки, преди тя да ги е одобрила лично. Освен това не допуска камери и фотоапарати на концертите си освен тези, които самата тя е наела.
Лили е известна с пристрастяването си към пластичните манипулации още от годините на соца. До преди пандемията тя бе редовен абонат на клиниките за естетически подобрения. Точният брой на операциите на звездата е трудно да бъде установен. Сега обаче е дошло време за обратния ефект на пластиките, а в комбинация с преклонната й възраст става все по-шокиращ. Заради това в последно време певицата изглежда значително по-зле, но снимките й се обработват с дни и на тях прилича на 45-годишна мацка.

Прегледана: 9365

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече