Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Грандиозен скандал! Зейнеп от „Опасно изкушение“ хвана годеника си в изневяра (Пикантни чатове лъснаха в нета) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Грандиозен скандал! Зейнеп от „Опасно изкушение“ хвана годеника си в изневяра (Пикантни чатове лъснаха в нета)

Турската актриса Севда Ергинджи, която зрителите познават като Зейнеп от „Опасно изкушение“, преди дни е напуснала годеника си – модела Йълмаз Кунт, с чутовен скандал. Причината за внезапната разлъка била скандална изневяра от страна на Кунт с адвокатка.

До лъсването на аферата се стигна, след като юристката публикува своите лични кореспонденции, водени в социалните мрежи с актьора, от които наяве излязоха доста неприлични пикантерии. В разговорите им той настоява за среща и секс, а в същото време му предстояла сватба с екранната Зейнеп.

Допреди броени дни актрисата и неверният Кунт бяха заедно на романтична почивка в турския курорт Бодрум. При завръщането им в Истанбул тя научила от интернет какви ги е вършил любимият й и тутакси изнесла багажа си от общото им жилище. Двамата вече не се следват в социалните мрежи, става ясно от преглед на профилите им, а плановете за сватбено тържество моментално отпаднали.

Звездата от „Опасно изкушение“ и „Черна роза“ била напълно съсипана от разкритията и все още не можела да асимилира тоталния срив в личния си свят. Психическото й състояние не било никак стабилно, но нямало как да изпада в дълги депресии, защото й предстоял важен работен ангажимент. Ако не била в кондиция на терен, щяла да плаща сериозни неустойки на продуцентите, пише „Ретро“.

Прегледана: 9545

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече