Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Светлана Гущерова: Горда съм, че Хриси свали 30-40 кг - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Светлана Гущерова: Горда съм, че Хриси свали 30-40 кг

Плеймейтката Светлана Гущерова, която тежи има-няма 40 кг, разкри колко е горда със съпруга си и с това, че е успял да отслабне и прояви воля.

Милионерският син Християн Гущеров в действителност се е вталил драстично, като според слуховете именно съпругата му го е подтикнала, поставяйки му ултиматум.

„Не мога да кажа, че е отслабнал заради мен. Решението за това си беше негово“, категорична е Светлана в интервю за „Уикенд“. Нещо повече – по думите й благоверният й като цяло не е от яшните хора и никога не е прекалявал с храната. „Храни се по един път на ден – вечер между 20 и 21 часа“, твърди плеймейтката.

Тя не споделя на какъв режим е бил, за да отслабне толкова драстично. Но по пътя на логиката, ако преди диетата е карал само на вечеря, то по време на режима не е слагал нищо в устата си.

„Горда съм с характера, който прояви, за да свали 30-40 килограма от теглото си“, добавя Светлана, която винаги е казвала, че за нея той е най-красивият мъж на света и никога не са я притеснявали килограмите му.

Прегледана: 5835

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече