Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Прея продължава да слабее, намери „своята“ диета! (Ето как топи мазнините като лед)

Прея изглежда все по-добре и това е видно от самолет!

Гласовитата и дива Прея не спира да получава похвали и комплименти от фенове, а причината за това е визията й. Хората масово се интересуват какъв режим на хранене спазва певицата, та успя буквално да се преобрази.

Помним, че в началото на кариерата си, Прея беше не пълничко, а въздебеличко момиче, на което Здравко от Ритон препоръча да промени външния си вид. За да се впише в шоубизнеса…

Е, Прея доказа, че килцата не й пречат да блесне, но реши да го направи за себе си и за здравето си. Близки до нея разкриха и „тайната“ й, която всъщност изобщо не е тайна.

Запознати с отслабването знаят, че има една храна, която е хем полезна, хем пълна с витамини и минерали, общо взето в себе си съдържа цялата Менделеева таблица. И това е елдата или т.нар. още гречка.

Елдата наподобява зърнените култури като пшеницата, но де факто няма нищо общо с нея и би следвало да се третира изцяло самостоятелно. Вталяващите се хора са наясно, че другото й име е „Царицата на отслабването“.

„Прея направи 14 дни само на елда – сутрин, обед и вечер. Нищо друго, само елда, разбира се, овкусена умерено. Втали се рязко пред очите ни, а най-хубавото е, че след това не върна дори грам от теглото си. Просто продължава да се храни здравословно“, разкриват източниците.

За да засили метаболизма си, Прея си правела поне по един „мръсен ден“ в седмицата, когато си угаждала с тортички, пици, паста и каквото й душа иска. Така не усещала, че е на диета, а и през седмицата гледала да се движи и спортува, колкото е възможно повече.

Прегледана: 7220

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече