Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Машалла: 72-годишната Донка Байкова скъса синджира, заля мрежата със секси снимки по бански! - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Машалла: 72-годишната Донка Байкова скъса синджира, заля мрежата със секси снимки по бански!

Донка Байкова буквално сащиса мрежата!

Диетоложката проф. Донка Байкова шокира мрежата с поредица горещи снимки… по бански. 72-годишната дама е на заслужена почивка край морето като явно е решила да показва нагледно ефекта от режима си на хранене.

Тя смело се пуска по къси полички по улиците, а на плажа се държи като девойка, при това предизвикателна. Това, което особено шокира всички, е видът на банския на Донка Байкова – свръх изрязан и не оставящ почти нищо на въображението.

Много от последователите й я поздравиха за смелостта, но не са малко и тези, които признаха, че са меко казано озадачени.

„Всичкото хубаво, но тази госпожа прекалява. Вярно е, че плажът е за всеки – дебел, слаб, стар, млад… Но да се навираш толкова демонстративно в мрежата и да показваш стара, увиснала и сбръчкана кожа в модел бански за 20-годишна, това вече е смешно.

Каквото и да прави жената, нито ще я сметнат за по-млада, нито ще стане по-желана. Най-много да предизвика обратен ефект, както впрочем се случва с нас“, коментират попаднали на фотосите потребители.

Прегледана: 4840

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече