Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Венета Райкова излекува мъчително главоболие без лекарства и мазила (Вижте кой й помогна)

Венета Райкова доскоро e живяла в истински кошмар. Tя споделя, че в продължение на 30 години ежедневно страдала от силно главоболие, което не успявала да пребори с хапчета. Лекарите така и не могли да й поставят категорична диагноза, въпреки че няколко пъти се подлагала на ядрено-магнитен резонанс и други изследвания. Спасила я единствено иглотерапията при известен специалист в областта.

Авторката на бестселъри до днес не спира да хвали доктора, който я излекувал с класическа акупунктура и други по-модерни методи, включващи миопунктура – съвременна диагностична и терапевтична система, чрез която  тънки игли се въвеждат с хирургическа прецизност в най-дълбоките и труднодостъпни мускули на тялото. Така Венета се изцерила не само от силното главоболие, но и от болките в гърба и кръста.

„Нов човек съм, откакто се запознах с доктор Стивън Нинов, затова искам отново да му благодаря и да му пожелая да е жив и здрав, каквато съм аз сега благодарение на него! Често отивам в клиниката направо в „насипно” състояние и си тръгвам след минути без болки! 30 години страдах от много силно и нетърпимо главоболие, не са откривали причината, а той за две минути ми го излекува без хапчета, мазила или рехабилитации!”, доволна е Венета.

Докато намери лек за болежките си, Райкова преминала през различни страшни диагнози. Виден столичен медик я наплашил, че има тумор в мозъка, но за щастие се оказало, че е сбъркал. Друг пък я убеждавал, че има проблеми с кръвоносните съдове в главата и шията, но и това било откхвърлено впоследствие, пише „Уикенд“.

Писателката и водеща нееднократно се е оплаквала, че в миналото е стигала до 3 аспирина на ден заради мъчителните пристъпи на главоболие. Моментите, когато се чувствала напълно добре, били рядкост. Допълнително я тормозели неразположения в областта на кръста, ала накрая извадила късмет и попаднала на специалист, който да я спаси от страданията. „Който има подобни проблеми, да прочете и да се възползва от уменията на този чудодеец! Не е платена реклама, никога не качвам подобни в профила си!”, категорична е Венета.

Междувременно авторката заяви, че продължението на хитовия й роман „Триумфът на кучките” ще излезе на 23 август в книжарниците в цялата страна. В момента могат да се правят предварителни поръчки онлайн. Райкова е изключително доволна, защото всичките й книги бързо се превръщат в бестселъри и интересът към тях е огромен. Тя се надява новият й роман да застигне, че и да надмине успехът на предишните.

Това лято Венета още не е стигнала до морето и почива предимно край басейна в комплекса, където живее. Тя твърди, че е ограничила пътуванията си заради пандемията – блондинката не е излизала зад граница от 2019 г. и засега няма такива намерение.

Прегледана: 4520

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече