Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

4 златни рецепти на Слава Севрюкова лекуват ВСИЧКО! Вижте ги

Слава Севрюкова е един от най-големите феномени раждали се в България. Покойната ясновидка проявява дарбата си още на 8-годишна възраст, но в рода си не е първата, която има гадателски лечебни способности.

Именно от тях Слава научава десетки ценни рецепти, които препоръчва на хората, потърсили я за помощ. До днес са съхранени само малка част от тях, които приживе Севрюкова е записвала, но в лечението на много болести тя препоръчвала една-единствена съставка – ябълковия оцет, който смятала за панацея.

Век след раждането й е доказано, че той е сред най-великите помощници на здравето, познати в науката.

Ябълковият оцет представлява 100% натурален продукт, създаден с помощта на мощни, естествени ензими от органично отгледани ябълки, които не съдържат никакви токсични химикали. Важно е при изпълнението на рецептите на Слава Севрюкова да се ползва домашен биооцет или такъв, за който сте сигурни, че е натурален, за да подействат те пълноценно.

Срещу шипове

Голямо парче вълнен плат се намокря обилно с натурален ябълков оцет. Изцежда се много добре, може да се остави леко да изпръхне, за да остане само влажно. Обилно се наръсва с бял тамян, ситно счукан. С превръзката се преспива през нощта, а на сутринта се маха и болното място се измива. Да се повтаря всяка вечер до настъпване на подобрение.

При диабет и холестерол

Да се пият 2 пъти дневно пo 2 суп. л. оцет с 1 cyn. л. мед, разтворени във вода.

За сваляне на кръвно 

2 ч. л. ябълков оцет и 2 ч. л. мед се разтварят в 1 чаша вода. Изпива се и след 30 минути се измерва налягането. Ако се е понижило, значи причината е във високото съдържание на белтъчини и мазнини в храната.

Срещу дископатия

Накисва се черен хляб в ябълковия оцет и с него се налага болното място за няколко часа. След като се свали, увива се вълнен плат. Държи се така поне час, а после се изплаква с топла вода.

Прегледана: 12280

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече