Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Кьосем Султан разтури сватбата си! Нургюл Йешилчай отлага венчавката с богат продуцент)

Известната актриса Нургюл Йешилчай отдавна се превърна в легенда на турското кино. У нас също е любимка на зрителите с ролите на Кьосем Султан във „Великолепният век“ и Гюлсерен в драмата „Твоят мой живот“. Вниманието на пресата и феновете винаги е приковано не само към нейната творческа дейност, но и към личния й живот.

Актрисата неотдавна намери щастието си в лицето на богатия продуцент Неджати Коджабай. Двойката се среща от няколко години. Нургюл и Неджати планираха да се оженят точно преди пандемията, но коронавирусната инфекция и блокирането нарушиха плановете на двойката. Тези дни журналисти попитаха актрисата колко време още ще отлагат сватбата.

„Просто нямаме време да планираме празника! Толкова много работа, че нямаме време да се занимаваме с организацията, детайлите, а искаме събитието да бъде запомнящо се. Приятелите ни вече ни се смеят и казват, че те сами ще ни организират сватба и дори ще ни изпратят покани“, каза звездата и добави, че все още се надява да се оженят преди Нова година.

В същото време твърди, че професията и влюбеността са абсолютно незначителни, а основна роля в отношенията играят характерът на партньора, уважението и самият „електрически заряд“, който може да тече между хората, независимо от професиите им. Последният проект, в който българските зрители гледаха Нургюл Йешилчай, бе поредицата „Великолепният век. Кьосем“. В него тя се превъплъти в ролята на Кьосем Султан, пише „Ретро“.

Прегледана: 3995

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече