Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Дъщерята на Румен Радев се татуира (СНИМКИ)

Дъщерята на президента Румен Радев –  Дарина, се похвали с нова придобивка – първа перманентна татуировка върху тялото си. Първокурсничката в НАТФИЗ се нашарила с мастило за сефте преди седмица, като се доверила на един от най-известните и предпочитани татуисти в София – Димитър Иванов.

Изображението, което щерката на Румен Радев е избрала да изографиса върху кожата си, е графика на бор. Дарина предпочела да направи първата си татуировка на по-дискретно място, за да не бъде твърде очевидна. Мастиленият символ е позициониран върху вътрешната страна на лявата ѝ ръка, така че през по-голямата част от времето да не се вижда.

Въпреки това е доста рисковано място, тъй като актрисите, за каквато учи тя в НАТФИЗ, боравят динамично с ръцете си и невинаги сценичните им тоалети имат ръкави, които да покриват тази зона.

За в бъдеще татуировката на Дарина би могла да ѝ бъде спънка за множество роли, тъй като някои режисьори не са привърженици на това изкуство.

Дъщерята на президента Радев обаче добре обмислила идеята, преди да се подложи на болезнената процедура. Неслучайно се спряла и точно на изображението на бор. Според различни тълкувания татуировките на какъвто и да било вид дърво са символ на плодородие.

Други ги разглеждат като връзка между световете на живота и смъртта. Трета теория пък гласи, че корените представляват нещата, които не се променят. Върхът на дърветата, който изглежда различен всеки сезон, е метафора на преживяването на живота.

Конкретно борът, какъвто Дарина си е татуирала, символизирал дългия живот и умението на човек да расте и да се адаптира, както самият вид иглолистно, обясняват татуисти.

Често хората избирали да си направят подобно дърво, когато преминавали през труден житейски период. Не е изключено и дъщерята на държавния глава да е вложила подобен смисъл в първия си татус.

Едва ли обаче той ще остане последен, тъй като е доказано от учени, че хората се пристрастяват към мастилото и почти няма случаи, в които да останат само с по една татуировка.

Прегледана: 6625

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече