Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Кокошкарник! Симона на Гло се сдърпа с Андреа, тя я насмете!

Махленски скандал се е разиграл по време на участие на Симона Загорова. На изявата на щерката на Глория е присъствала и нейната колежка Андреа, която пискала да изпее нещо, но младата певица не й е позволила. Симона е дръпнала микрофона от ръцете на Андреа, пише Lupa.bg.

Бившата на Кубрат Пулев написа няколко изречения против Симона, които бързо изтри. Блондинката пусна снимка на Загорова и изрази възмущението си по доста неграмотен начин.

„Майка ти е велика певица. Започни да се учиш…bytheway (между другото) нямаше да те засенча! Не знам защо толкова се притесни“ – написа Андреа на шльокавица и с правописна грешка. Блондинката явно не е научила в училище, че „не знам“ се пише отделно, за разлика от „неграмотен“.

„Симона Загорова, благодаря за професионализма. Поисках да иСпея нещо на живо, но ти грабна микрофона от устата ми и ми доказа първокласна колегиалност #възпитание“ – допълни сапаревобанската блондинка, която не счита за нужно да използва запетайки, които Lupa.bg допълни в изреченията на русата певица.

Прегледана: 4225

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече