Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Борба на живот и смърт! Марина от „София ден и нощ“ едва оцеля!

Дизайнерката Елена Алекси, която нашумя с ролята на Марина в риалити сериала „София ден и нощ“ едва оцеляла след алергичен пристъп. Без да е имала проблеми с алергии, изненадващо Елена изпаднала в тежък алергичен шок.

Съпругът й я откарал до най-близкия лекарски кабинет в село Искрец, но когато пристигнали установили, че нито кабинет има, нито аптека.

 Междувременно Елена изпаднала в безсъзнание, започнала да се задушава, подува се и почервенява. Сащисан, съпругът й скочил обратно в колата и подкарал към Своге. Пътят обаче бил толкова лош, че максималната скорост била 30 км/ч. Закарва я в спешното отделение на местната болница, където 4 часа лекарите се борят за живота й, пише „Уикенд”.

„Направиха всичко по силите си, за да  ме спасят и да, това ме навежда на едни мисли за една разрушена и порочна здравна система. За липсата на елементарни неща като аптека поне в малките населени места. Дори не мога да си представя, колко ли хора са си отишли заради това“, написа в социалните мрежи дизайнерката и увери приятелите си, че вече е добре.

Прегледана: 4910

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече