Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
След повече от 20 години: Денис Ризов най-сетне се осмели да поиска развод от Наталия Симеонова - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

След повече от 20 години: Денис Ризов най-сетне се осмели да поиска развод от Наталия Симеонова

След повече от 20 години брак Денис Ризов е поискал официален развод от майката на дъщеря си – Наталия Симеонова. Двамата са разделени от близо 15 години, но така и не пристъстват към официално разтрогване на брака.

В началото след краха в отношенията си решили да си дадат време и да опитат да живеят сами. В последствие и за двамата станало ясно, че връщане назад няма, но никой не смеел да направи раздялата официална.

През годините Денис е имал много партньорки, някои от които доста сериозни. Въпреки това, липсата на официален развод с Мадам Море от любов не пречела на дамите до него. Досега.

От известно време насам Ризов имал сериозна връзка с италианка от Флорида, където музикантът живее от години. Двамата били съседи в Тампа, където живеели къща до къща. Джули, както се казва жената, пленила сърцето на Денис, не била съгласна да се обвързва с женен мъж, независимо че връзката му отдавна е приключила.

Така за да уважи желанието й, Ризов поискал официален развод от Наталия. Самата тя нямала нищо против и приела решението на бившия си с усмивка. Тв водещата дори тези дни смята да посети бившия си в САЩ, за да се запознае с новата му половинка.

Прегледана: 9120

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече