Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ха, така! Ин витро ли е бебето на Никол Станкулова?

Детето, което Никол Станкулова очаква, май е заченато ин витро, пише „Уикенд”.

Синоптичката на Нова тв е забелязана наскоро край център за асистирана репродукция. Нищо чудно да е потърсила помощ от специалистите там, за да дари с втори наследник своята половинка – банкерския син Теодор Минев.

Хубавата водеща на прогнозата за времето на Нова тв роди първото си бебе преди три години. Дъщеричката й Теа, кръстена на баща си, проплака в общинска болница, като таткото се погрижи да плати за всички удобства, които лечебното заведение може да предложи на своите ВИП-пациентки. Сега обаче, изглежда, бъдещата родилка е избрала частна болница и то не каква да е, а една от специализираните в асистираната репродукция. В нея работят някои от най-популярните специалисти в страната ни, търсени от дамите с проблеми при забременяването и износването на своите бебета. Никол Станкулова до момента не се е оплаквала от такива проблеми, а за първото й дете се смята, че е било заченато по естествен път. Тя обаче по принцип не дава кой знае каква гласност на подробностите от своя личен живот. Така че нищо чудно да се е наложило да търси медицинска помощ за второто забременяване.

Макар да не споделя публично за очакваното бебе, Никол тези дни показа своя снимка с разголено коремче. От нея ясно се вижда, че в нея расте нов живот. Както „Уикенд” писа, ако се съди по вида на майката, бебето най-вероятно ще се роди към края на есента. Любопитно е, че дори сега, след като е на път да дари своя любим с втори наследник, той все още не се е решил да се ожени за Станкулова.

Тя продължава да живее с Теодор без официален брак, което на практика лишава младата майка от почти всички привилегии, които съюзът с него може да й донесе. Тя няма право да изисква от мъжа си каквото и да е, а в случай на раздяла, ще си тръгне от дома му само с дрехите на гърба си. Клюкарите дори шушукат, че една от причините, заради които е искала да му роди второ дете, е да се обвърже с него още по-силно. Тайно се надявала и да го накара да се ожени за нея ако не сега, то след раждането на бебето.

Прегледана: 3755

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече