Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Съвършено Барби? Маниачката Шарай смята тялото си за шедьовър!

Имам повече татуировки, отколкото мога да преброя, приличам на съвършено Барби и използвам славата си, за да помагам на жените, животните и моята общност. Това твърди здраво татуираната американка от Денвъp Шарай.

30-годишната козметичка и сервитьорка пръсна 14 хиляди долара за татуси и гoлеми цици, с които тръгва да завладява интернет. Всичко започва невинно, когато 22-годишят й брат умира.

„Той тъкмо беше започнал да прави ръкав на едната ръка. Затова реших да довърша започнатото от него и направих ръкав от татуси“, обяснява Шарай. Това бързо прераства в мания и момичето започва да шари навсякъде по тялото си, като изографисва изцяло двете си ръце, деколтето, врата и корема си, а сега на ред е и единият крак.

С нарастването на броя и размерите на татуировките нараства и желанието на Шарай да се изявява като инстаграм инфлуенсър. Въпреки че има сравнително скромните 13 хиляди последователи, тя твърди, че вече е известна, и използва славата си, за да показва на другите как да бъдат по-добри хора и да ги подтиква да си помагат едни на други, пише „България Днес“.

Самата тя твърди, че мисията й е да помага на жени, животни и общността, а която живее, а най-голямата й мечта е да даде добър пример на дъщеря си.

Прегледана: 3380

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече