Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Камелия със собствен СПА център у дома! Пръснала над 10 бона за луксозния релакс

„Флотирам”, обяви Камелия в „Шоуто на Николаос Цитиридис” по Би Ти Ви в отговор на въпроса как се справя с умората. Певицата не посещава СПА център, тъй като си имала вкъщи. Откровението бе направено в края на предаването и изпълнителката не разкри подробности за домашния си СПА комплекс, защото нямаше време. Запознатите обаче са наясно не само с предимствата на този метод за релакс, а и с високата му цена.

Камелия не уточни какъв точно тип съоръжение за флотация ползва, но в бранша се говори че със сигурност е с доста екстри. И с по-малко да е, блондинката вероятно е пръснала над 10 бона за удоволствието да плава безтегловно. Най-евтиният вариант е около 6000 долара, но Камелия едва ли е предпочела опростено и изчистено откъм екстри съоръжение за флотация.

В бранша гадаят, че бившата пайнерка, която наскоро представи дуета си с Александър Робов „Искам да се напиеш”, се е снабдила с флотационна капсула, която е хита сред любителите на този метод за релаксация. Кратка справка в интернет показва, че по-луксозните флотационни системи могат да са в порядъка между 10 000 и 30 000 долара.

Флотацията е терапия, набираща популярност, заради ползите й върху емоционалното и физическо здраве. Човек прекарва около час, а някои предпочитат и повече, носейки се във водата в безтегловност, постигайки пълна релаксация. За целта водата се насища с епсом соли, чрез което се постига състоянието на безтегловност, тялото се насища с минерали, а кожата и косата стават меки и нежни.

Препоръчва се човек да се отдава на релакса в плуването в безтегловност гол, за да се постигне максимален комфорт. Както се знае, Камелия няма проблем с голотата. Блондинката е известна с това, че не носи бански костюм и когато събира тен, защото не обича разликите.

С този метод на релаксация се цели още човек максимално да се откъсне от всяка външна стимулация, включително звук, гравитация и зрение, когато например капакът е затворен. Така се влиза в дълбоко спокойно състояние. Флотацията е създадена като метод за сензорна депривация за борба със стреса, депресивни състояния и дори благоприятстване при сърдечно-съдови заболявания и постигане на себепознание.

Терапията оказва благотворно влияние и при проблеми със съня, намаляване на тревожността, мигрени, подпомага възстановяването на мускулите и намалява риска от спортни травми, спомага за укрепване на имунитета, като с това не се изчерпват ползите й. Смята се, че флотацията се използва ефективно и като начин човек да погледне по-дълбоко в себе си, да се преоткрие, да постигне вътрешен мир и духовни прозрения.

Удоволствието струва около 100 лева на час в специализираните СПА центрове, които предлагат процедурата. Камелия се е изръсила доста, за да плува в безтегловност вкъщи, но пък може да го прави, когато и колкото иска.

Прегледана: 5694

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече