Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Актрисата Даяна Ханджиева: Опитаха се да ме скарат с Лорина (Признава, че й е завиждала)

Актрисата Даяна Ханджиева проговори за отношенията с покойната си колежка Лорина Камбурова, която почина от пневмония през май в Москва. Двете си партнираха в „Скъпи наследници“ и Даяна не скри, че между тях им е имало напрежение и дори известно съревнование от страна на самата Ханджиева.

Даяна завиждала на таланта и харизмата на Лорина и я усещала като конкуренция. „По някакъв начин винаги съм се опитвала да я догоня. Тя не е изпитвала такива конкурентни чувства към мен. Имаше моменти, в които се опитваха да ни скарат, и дори успяха за малко“, спомня си участничката във „Фермата“.

Въпросните интриги, които създали напрежение помежду двете, били подклаждани, но за радост актрисите осъзнали фалша. „Реално не сме таили лоши чувства една към друга“, казва Даяна в интервю за „Уикенд“ и добавя, че не би я нарекла „приятелка“ в най-истинския смисъл на думата, тъй като не са се чували всеки ден.

„Обаждах й се да я поздравявам за успехите и новите върхове, които покоряваше, да се интересувам за нея. Имах нужда от време на време да я чувам, да знам как е. Не ми се е случвало с друг човек, за самата мен беше необяснимо защо се случи точно към Лорина“, разказва Даяна.

Относно заболяването на Камбурова, Даяна е била наясно само, че много често прави пневмонии, но редовно е спортувала и се е хранела здравословно.

Прегледана: 6442

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече